Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf De Peutertuin en Buitenschoolse opvang Kidstuin Rotterdam
Lees verder

Een gezellige plek voor uw kind

U kent vast de kreet ‘alles wat aandacht krijgt, groeit.’ En zo is het precies. Wanneer uw kind bij ons naar het kinderdagverblijf gaat, wordt het ondergedompeld in aandacht. Onze medewerkers zijn vanzelfsprekend professioneel geschoold, maar hebben vooral hart voor kinderen. Vanuit die warme betrokkenheid krijgt uw kind liefdevolle aandacht en kan alle ruimte worden gegeven voor ontwikkeling.
Bij baby’s houden we het ritme van thuis aan. Dat is wel zo vertrouwd. We bieden een rustige omgeving waarin de allerjongsten op een veilige manier de wereld mogen ontdekken. Dreumesen en peuters hebben behoefte aan uitdaging en zoeken graag grenzen op. Laten wij dat nu superleuk vinden! Dit stimuleren we volop, waarbij veiligheid uiteraard het uitgangspunt vormt.
“Tijdens het verschonen praten wij volop met uw baby. Het is echt een mooi een-op-een moment tussen kind en de pedagogisch medewerker.”

Spelen en leren

ontdekken vinden wij net zo belangrijk. Kinderen leren namelijk door te spelen en zelf te ontdekken wat wel en (nog) niet kan.
Het kinderdagverblijf moet vooral een gezellige plek zijn. We zingen daarom volop liedjes, lezen voor uit diverse boeken, eten samen en werken met leuke thema’s.
We spelen veel buiten met de kinderen en ontdekken samen de natuur. Stiekem vinden wij ‘die wereld buiten’ nog interessanter dan binnen. En vies worden? Dat mag gewoon. Zeg nu zelf: vond u het als kind ook niet razend interessant om in de plassen te stampen?

Wat geeft u mee naar KidzGlobe?

We voorzien in zoveel mogelijk zaken, zoals luiers en de meeste voeding, zodat u niet te veel vanuit huis hoeft mee te brengen. In enkele gevallen is het echter nodig dat u persoonlijke dingen aan uw kind meegeeft. Het gaat dan om

Eigen flesvoeding

De eigen flesvoeding voor uw baby

Bekend knuffeltje of speeltje

Een bekend knuffeltje of speeltje

Eigen slaapzak

Een eigen slaapzak

Setje schone kleding

Een setje schone kleding

Dit laatste is belangrijk omdat we veel buiten zijn de kinderen vies mogen worden tijdens hun ontdekkingstocht. Daar leren ze van! Trek uw kind dus niet de beste kleding aan, die kunt u beter voor thuis bewaren.

Laten we kennis maken

Onze klantenservice is u graag van dienst. Stel hier uw vragen over de opvang en plaatsingsmogelijkheden. Heeft u interesse in een rondleiding?

Contact

Adres: Van Eversdijckstraat 31,
3083 MA Rotterdam

E-mail: info@kdvkidzglobe.nl
Tel: 085 078 3390
Mob: 06 11 14 01 45

LRK: 293736285
KvK nmr: 85418072

Openingstijden

Maandag 07:30 - 18:00
Dinsdag 07:30 - 18:00
Woensdag 07:30 - 18:00
Donderdag 07:30 - 18:00
Vrijdag 07:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten